Sunday 15 December 2019

ieder1idee

Ieder1Idee / translated : Everyone 1 idea.

Elke dag denk je aan dingen. Ieder moment in je leven is bijzonder, speciaal, uniek, .. maar soms ook lastig of moeilijk. Gelukkig zijn er ook veel leuke momenten mogelijk.

Zodra je open stelt voor de wereld zie je dat er mogelijkheden zijn die je eerder niet zag.
Individueel doe je de dingen zoals jij ze doet. Maar als je in verbinding komt te staan met mensen dan zie je dat je van elkaar kan leren.

Iedereen heeft wel eens een idee waarvan je in verwondering kunt raken.

Jij denk misschien, daar heb ik nog nooit zo over nagedacht, maar eigenlijk is elke gedachte op een bepaald moment een bijzonder iets.
En wat doen we met onze gedachten? Worden dit gevoelens? Of zijn dit al gevoelde gevoelens?
Komen deze gedachten door dat we iets hebben ontdekt door wat we zelf hebben gedaan?
Of hebben we iets geleerd van andere mensen door hun verhaal te horen?

Zo vaak zijn er vragen die onbeantwoord blijven, totdat je de vraag durft te stellen aan iemand die het antwoord wel weet. Zelf op zoek gaan naar het antwoord is een uitdaging, maar soms een lange weg.
Daarom is het fijn als je je gedachten en gevoelens op papier kan zetten of ze kan verwoorden door ze te vertellen aan andere mensen.

Het leuke van communiceren is dat je elke keer weer op nieuwe ideeën kan komen.
Juist doordat je even de tijd nam om er over te praten of om het op een rijtje te zetten, ontdek je dat er nog zoveel meer mogelijk is. Dingen kunnen in verbinding met elkaar worden gebracht. Soms bedenk je dan zomaar opeens iets heel nieuws. Een uitvinding. Gewoon een goed idee, waar mee je verder kan en waar jij en de wereld om je heen iets aan heeft.

Groeien in het ontwikkelen van nieuwe ideeën ontstaat door je open te stellen en in verbinding te willen komen met de bron, het verhaal, de mogelijke energie voor een nieuwe creatie en doordat je de tijd neemt en aandacht geeft aan een specifieke gedachte.

Welke gedachten had jij gister? Weet jij nog wat je dacht en deed?
Welke gedachten heb je in het afgelopen jaar allemaal gehad? Zijn dit herhalende gedachten?
Denk je vaak dat het kan en wel lukt en goed gaat? Of heb je moeite met positieve gedachten maken?

Via i1i.site hoop ik je te helpen om de juiste weg te vinden en de positieve gedachten te kunnen ervaren maar ook deze te kunnen omzetten tot positief gedrag en mooie resultaten.
Want het begint met 1 stap, 1 idee, 1 moment, waardoor alle volgende momenten nog mooier en leuker kunnen worden zodra je open staat voor de creatie en de gewenste verandering.

Succes en veel plezier.
Groetjes. Stijn Gabeler /  i1i.site

No comments:

Post a Comment